Helemaal opgeladen na een bezoekje aan Piet Zoomers ModeMall Wilp

Gratis e-laden
Shoppen bij Piet Zoomers is niet alleen erg leuk, maar ook nog eens goed voor het milieu! Bezoekers van ModeMall Wilp kunnen voortaan gebruik maken van één van de zes gratis e-laadpalen op ons parkeerterrein. De laadplekken zijn voorzien van zonnepanelen, ofwel duurzaam en groen.

Opladen op straat zit duidelijk in de lift. Volgens De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland stonden in september 2015 bijna 64.000 elektrische auto’s en bussen geregistreerd en het aantal gebruikers blijft stijgen. Deze 64.000 automobilisten moeten het doen met slechts 7.000 publieke oplaadpunten In Nederland. De hoogste tijd voor uitbreiding!

Op onze groene parkeerplekken, die wij in samenwerking met Van Dalen Installatie hebben gerealiseerd, duurt het ongeveer één à twee uur voordat uw auto helemaal vol is. U kunt dus op uw gemak onze nieuwe collectie bewonderen en na het winkelen weer helemaal ‘opgeladen’ naar huis.

E-bike
Wij bieden ook voor e-bikes een tweetal oplaadpunten. Dus ook op de fiets ''opgeladen'' naar huis!

Tesla Destination Charging-netwerk
Het Destination Charging-netwerk van Tesla biedt handige oplaadpunten op premium bestemmingen overal ter wereld, exclusief voor Tesla-eigenaren. De speciale wandconnectoren voegen per uur tot 100 kilometer toe aan het bereik. Wij zijn trots op onze samenwerking met Tesla en onze bijdrage aan duurzaam vervoer.

 Populaire zoektermen

Dames truien en vesten Heren overhemden Dames Jurkjes Heren polo's 
Dames blouses Heren korte broeken Dames shorts PME Legend kleding Heren pakken en kostuums
 Tommy Hilfiger kleding Dames jeans Heren jeans Dames colberts Boss business

Betaal met